AktualityKlášterFarnostKontakty
CZ EN   >>

Rozpis bohoslužeb a celebrantů
Aktuální ohlášky
Aktuální kalendář
Pastorační rada
Zápisy z FR
Křesťanská pedagogicko-psychologická poradna

 

Aktuální oznámení 30.10–6.11.2016

Ohlášky

  • Dnes je 31. neděle v mezidobí.
  • Pořad bohoslužeb je jako během školního roku.

    Setkání mladých

  • Ve čtvrtek 3. listopadu bude v 19 hodin v klášteře setkání mládeže. Zveme nové zájemce, kteří touží společně se modlit, sdílet se a zamýšlet se při katechezi nad Kristovým poselstvím. Společenství povede otec Damián Maria.

    Čaj o třetí

  • Dnes 30. října, v 15 hodin pořádá naše farní charita další nedělní setkání nazvané Čaj o třetí. Setkání se uskuteční ve farním sále našeho kláštera. Tentokrát přijal již počtvrté naše pozvání na čaj P. Jiří Barhoň. Podělí se s námi o zážitky ze své návštěvy Lurd a dalších poutních míst. Své vyprávění doplní barevnými obrázky a živou hudbou. Těšíme se na Vaši návštěvu.

    Oslava Sv. Martina z Porres

  • Diecézní charita Plzeň srdečně zve ve čtvrtek dne 3. listopadu 2016 do našeho kostela na oslavu Sv. Martina z Porres, patrona rozvojových projektů a Adopce na dálku v Jižní Americe. Naše farní charita přispívá již přes deset let prostřednictvím tohoto projektu na vzdělání bolivijského chlapce Ariela. Jeho adoptivní rodiče jste Vy všichni, kdo nám přispíváte. Zveme Vás na setkání adoptivních rodičů ve čtvrtek v 16 hodin do farního sálu. Přijďte si vyslechnout navýsost zajímavé svědectví vedoucího projektu Pabla Chacón Gila, který letos navštívil naše adoptivní děti v Jižní Americe. Na závěr setkání se zúčastníme v 18 hodin mše svaté. Ohlášena je i přítomnost paní Liliany de Olarte de Torres- Muga, mimořádné a zplnomocněné velvyslankyně Peru. Po mši sv. jste zváni k malé ochutnávce bolívijských specialit.

    Rekolekce pro ženy

  • Zveme všechny ženy, které touží po tichu, odpočinku, načerpání sil fyzických i duševních na rekolekce pro ženy. V programu nebude chybět prostor pro vlastní i společnou modlitbu, mše svatá, adorace a služba přímluvné modlitby. Rekolekce probíhá v posvátném mlčení. Provází P. Krzysztof Dędek, Josef Kaše a organizační tým.Cena rekolekce je 460,- Kč. Bližší informace naleznete na nástěnkách v kostele.

    Den Památky všech zemřelých

  • Na den Památky všech zemřelých 2. listopadu 2016 zve plzeňský biskup Tomáš Holub do katedrály sv. Bartoloměje všechny, kteří ztratili někoho blízkého. Od 18 hodin zde bude možnost zapálit za něj svíčku, ztišit se, zavzpomínat.

  • Sbírka minulé neděle na misie činila 4553 Kč. Pán Bůh zaplaťvšem dárcům.


  • V týdnu oslavíme v úterý slavnost všech svatých, ve středu památku všech věrných zesnulých, ve čtvrtek svátek sv. Martina de Porres, dominikánského bratra, v pátek památku sv. Karla Boromejského, biskupa a v sobotu památku Panny Marie.

  • Příští neděle je 32. neděle v liturgickém mezidobí a u nás slavíme titulární slavnost Panny Marie Růžencové. Mše sv. v 7:30, 9:00 a v 18:00, mše sv. pro děti v 10:30. Mše sv. podle misálu z r. 1962 v 10:30.